Does AirPort extreme need to be plugged into a modem?

elizawilsonus
Posts: 2
Joined: Sat Dec 29, 2018 5:55 am

Does AirPort extreme need to be plugged into a modem?

Postby elizawilsonus » Fri Jan 25, 2019 6:56 am

Hello,

So while the AirPort Extreme enables you to hook all your items together, you'll still need a modem to connect to the Internet. Typically most ISP supply you with a combination modem/router when you sign up. ... AirPort Extreme and the Time Capsule offer 802.11ac Gigabit Wi-Fi.
thank You.
Airport Extreme Setup
Apple Airport Extreme Setup
How To Setup AirPort Extreme

theresadelcas
Posts: 12
Joined: Wed Oct 31, 2018 9:01 am
Location: Australia
Contact:

Re: Does AirPort extreme need to be plugged into a modem?

Postby theresadelcas » Fri Jan 25, 2019 1:07 pm

Our best online academic help experts talk about how to select and evaluate the right academic sources, which will help you clear all your academic-related doubts. Assignment Help India by My Assignment Services has been trusted by millions of students worldwide for over a decade.

hendryjullius
Posts: 30
Joined: Tue Feb 12, 2019 5:23 am

Re: Does AirPort extreme need to be plugged into a modem?

Postby hendryjullius » Tue Feb 12, 2019 5:25 am

In this forum mentioned about does Airport extreme need to be getinternetprovider.com plugged into a modem. Using the cables we can connect it using the most ISP supply we can signup. For more clarification please show some tutorial videos relating this topic.


Return to “Raspberry Pi”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests